Merhaba, s25 ultra telefonuma ,one UI 8.5 güncellemesi yükledikten sonra telefon şarjı çabuk bitiyor ayrıca telefon çok ısınmaya başladı ,bu sorunu... View Post
Merhaba, s25 ultra telefonuma ,one UI 8.5 güncellemesi yükledikten sonra telefon şarjı çabuk bitiyor ayrıca telefon çok ısınmaya başladı ,bu sorunu... View Post
Merhaba kameramı fotoğraf makinesi gibi nasıl yapabilirim fiziksel olarak değil, ayarlardan vs. Fotoğraf makinesi gibi çekmesini istiyorum... View Post
Bu kısıma widget koyuluyor mu? Good Lock üzerinde varsa bulamadım. Mesela dediğim şey Galeriden bi fotoğraf veya Hava durumu Widget... View Post
Bu widget alanım siyahtı bunu nasıl eski haline getirebilirim? View Post
Uykum bazen o saatler de uyanık bakalım 😀🤭 View Post
merhabalar samsungta bir yazı yazarken örneğin bir kelimeyi yanlış yazdım ve silmek istedim o kelimeyi seçemiyorum çift basıyorum tüm yazıyı seçiyor... View Post
Evet gençler yarın 18 mayıs pazartesi inşallah one ui 8.5 yarın s24 serisine gelir View Post
Youtube ta arka pilanda çalışıp kendiliğinden kapanyor güncellemeden sonra bozuk yapılmış sestemi sürmüşler piyasaya bozmaya başladın samsung iphone e... View Post
Dün geceki telefon tercihi konusundaki kararsızlığımı dile getirmiştim. S26 Ultra ve Z Fold 7 modelleri arasında yaptığım değerlendirmede, genel... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 884 | |
| 498 | |
| 497 | |
| 482 | |
| 427 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 18 | |
| 10 | |