Herkes One UI 8.5 aldı diye seviniyor ama asıl sorulması gereken soru şu: Bu güncellemenin yüzde kaçını gerçekten aldınız? A ve M serilerini geçtim;... View Post
Herkes One UI 8.5 aldı diye seviniyor ama asıl sorulması gereken soru şu: Bu güncellemenin yüzde kaçını gerçekten aldınız? A ve M serilerini geçtim;... View Post
Buna bir yanıt arıyorum sizde de böylemi telefon s25 fe View Post
Daha önce Samsung Galaxy A72 kullanıyordum. Yaklaşık 1 ay önce Media Markt'tan Galaxy S25 Ulra satın aldım. Bazı güzel avantajlar sunmakla... View Post
WhatsApp'ta fln mesaj kutusu içinde translate yapmasını sağlıyodu. WhatsApp kendi translate'i değil. Edge panel gibi yandan çekip dili vs... View Post
Bende buds 3 var ama oval oldugu ıcın kulağa tam oturmuyor dusmuyor ama tam oturmuyorda gurultu engeleyı duzgun kullanamıyom zaten bu aralar sıcak... View Post
evdeki galaxy cihazlarda şebeke çekmesine rağmen hücresel ve arama fonksiyonları calismiyor birini arayinca arayan kayitli degil uyarisi geliyor tek... View Post
S25 ultra telefonuma 8.5 güncellemesi geldiğinde ısınma problemim düzelmişti. Neredeyse ısınmıyordu. Sonra tekrar güncelleme geldi ve şu an tekrar... View Post
Arkadaşlar malumunuz samsung 2022 cihazlarına getirmedi one uı 8.5 bu yüzden s23 e de gelmeme ihtimali çok yüksek . Ama eğer s22 ye one uı 8.5... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 942 | |
| 828 | |
| 782 | |
| 776 | |
| 745 |
| User | Count |
|---|---|
| 24 | |
| 21 | |
| 19 | |