Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Seni bu takıma aldiracam olum sjjdjd View Post
Yalan mı diye sormak istedim varsa nasıl yüklenir View Post
Bu beta testi sürümü nasıl TUR CSC'sine düşüyor? View Post
Sizlerde ana ekran düzeninizi atabilirsiniz. View Post
Telefonu 4 gün önce satın aldım mobil veri gün boyunca açık, konum servisi, aod fln açık. Çözünürlük 2k+ 120hz de performans profilim... View Post
Samsung’un yeni nesil mobil işlemcisi Exynos 2600, 2nm üretim süreciyle geliyor ve ilk performans testleriyle dikkatleri üzerine çekiyor!... View Post
Klasörü açtığımda renk seçenekleri çıkmıyor.dark modda.normal modda çıkıyor ama.. çözemedim. View Post
Ekran 3 4 gündur koruyucusuz sadece güneşte belli olan minik çizikler olmuş bile. çok inceler koruyucu kaybeder mi? View Post
ANDROİDDEN İPHONEYE GEÇİŞ SÜRECİMİ İPTAL EDEREK SAMSUNG GALAXY S26U BEKLEME KARARI ALDIM. S26 NIN ÇOK GÜZEL TASARIMI OLACAGINI DUYDUM SABIRLA BEKLEME... View Post
User | Likes Count |
---|---|
920 | |
648 | |
627 | |
486 | |
466 |
User | Count |
---|---|
61 | |
46 | |
28 | |