Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
S23 Ultra kullanıyorum telefonumu one ui 8 e güncelledim ve telefonum mesajlaşırken vesaire kasıyor. Aşırı hızlı pil tüketimi var . Telefonum Aşırı... View Post
Merhaba cihazım s24 sim kartımı degistirmek isterken dalgınlıkla sim iğnesini mikrofon deliğine sokmuşum çıkartamayincada daha sert bastim ve tık diye... View Post
Pil süresi iyi mi? View Post
Expert Raw 24MP / Lightroom View Post
Bildirim sesini indirdiğim herhangi bir ses ile değiştirmek istiyorum ayarlaması nasıl yapılıyor?Eski güncellemelerde aynı anda çalışan 2 uygulamanın... View Post
Arkadaşlar, bir ay içinde 25 Ultra almayı düşünüyorum. Bugün mağazada test ederken şu sorun takıldı gözüme: Video çekerken zoom yapınca hem ışık... View Post
12 saatlik bir yolculuğumuzu bu telefona sarj ihtiyacı olmadan tamamladık 😅 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1537 | |
| 1531 | |
| 566 | |
| 549 | |
| 549 |
| User | Count |
|---|---|
| 20 | |
| 12 | |
| 9 | |