Cihazıma nisan ayı güvenlik yaması güncellemesinden sonra kameramda 3x'ten 5x'e geçerken yaşanan renk ışık ve açı kaybı ve düşük ışıktaki 3x... View Post
Cihazıma nisan ayı güvenlik yaması güncellemesinden sonra kameramda 3x'ten 5x'e geçerken yaşanan renk ışık ve açı kaybı ve düşük ışıktaki 3x... View Post
Merhaba arkadaşlar Uygulamalara şifre nasıl konur,bulamadım? View Post
Bu cihaz neden rağbet görmüyor bana göre canavar cihaz 12 gb ram snapdragon elite işlemci batarya desen ideal ama forumda s25 plusa ait çok az gönderi... View Post
24fe Play store güncelemesi hangi ayda sizin memnunmuaunuz View Post
Öncelikle Samsung ailesine tekrardan merhabalar. Daha dün ikinci el bir S23 satın aldım. Güncellemeleri kontrol ettiğimde bi güvenlik güncellemesi... View Post
Bazı klasörlerde bulanıklık varken diğerleri şeffaf, bu nasıl oluyor. Bulanıklık efekti ayarını ortadan yokmuş gibi kaldıran bir ayarı mı ayarladım... View Post
Lütfen Biri Bunu Açıklayabilir mi? S23 Ultra gibi bir cihazda nasıl olmuyor? View Post
Samsung, en son One UI 8.5 Stabil Test Yapısında (S928BXXU5DZD9) S26 Serisi'nden Gelen Çağrı Tarama özelliğini ekledi. S24 kullanıcıları için... View Post
Hayırlı olsun şimdi yükleyeceğim... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 639 | |
| 508 | |
| 462 | |
| 456 | |
| 445 |