S23 kullanıcısıyım ve telefonu aldığım ilk yıl içerisinde her özelliğinden çok memnundum, yüzeysel geliştirmelerden hala memnunum fakat kamera... View Post
S23 kullanıcısıyım ve telefonu aldığım ilk yıl içerisinde her özelliğinden çok memnundum, yüzeysel geliştirmelerden hala memnunum fakat kamera... View Post
bu hata nedir View Post
Telefonun bataryası hızlı hızlı bitiyor. %5 ten sonra asla bitmek bilmiyor. %5 ten %2'ye düşmesi yaklaşık 30-40 dakika falan sürüyor. Bu herkeste... View Post
Samsung sitesine girdim orda bişey yok members uygulamasına bak diyo members uygulamasında beta progam diye seçenek olcak diyor o da yok nasıl yapcaz... View Post
Arkadaşlar s26 ultra olan var mı bir konu hakkında test etmenizi rica edicem yardımcı olabilecek var mı teşekkür ederim şimdiden View Post
youtube da S26 ultra ve S25 ultra arasında kalmış bir kardeşimizin sorusuna verdiğim cevabı buraya da yazmak istedim.. Şu an S26 Ultra indirimde, ön... View Post
Merhaba yıllardır ios kullanıyordum 16 pro max ten s24 ultraya geçtim çok memnunum fakat kaydırma hareketleri arada fps düşmesi yaşanıyor, tuşlar daha... View Post
Ekran çözünürlüğü QHD+, ekran yenileme hızı adaptif (120hz), adaptif parlaklık, adaptif renk tonu. Ekranın kapalı kalma süresi pil tasarrufu ve... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1470 | |
| 1051 | |
| 922 | |
| 835 | |
| 785 |
| User | Count |
|---|---|
| 38 | |
| 28 | |
| 25 | |