Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Iyi gunler tablette bile pil sağlığı gösteriyor ama amiral gemisi s23 te göstermiyor pil sağlığını lütfen güncellemeyle gelsin bu özellik telefonlara View Post
Bi kaç haftadan beri kapattığım uygulama arka planda çalışıyor. Örneğin hepsiburadadan bi ürüne baktım uygulamayı kapattım 2 3 saat sonra... View Post
Herkese merhabalar. S23 one uı8 aldıktan sonra güncelleme geri çekildi gibi bir haber okumuştum. Genelde birkaç hafta bekleyip güncelleme yapmayı... View Post
Telefonum One UI 8 güncellemesi almasıyla birlikte Android 15'de yaşamadığım kasma sorunlarını yaşamaya başladım. Android 15 sürümünü... View Post
Bu ürünü kullanan varmı varsa memnunmu ortalama kaç saate şarj ediyor telefonu View Post
Aralıksız kullanımda View Post
Sizce açılmalı mı daha iyi çekiyor mu? Açınca fotoğrafların kapladığı depolama düşüyor acaba kalitesi de mi düşüyor View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1928 | |
| 1517 | |
| 565 | |
| 546 | |
| 517 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 16 | |
| 11 | |