Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
10 kasım Saat 06:00'da %100 Şarj ile evden çıktım. 11 kasım Saat 11:00'da %5 kaldı. 10 Kasım Saat 06:00-20:00 arası Mobil veri ile... View Post
Kamerası çok kötü çekmeye başladı siliyorum kamerayı aynı View Post
Bazen 7 saat pil sağlığı da 100 anlamadım böyle iyi bir telefonun böyle olmaması gerekirdi View Post
Uzun zamandır samsung kullanmayanlar bu ayarı bulmakta zorluk çekebiliyor. Özelden soru geldiği için buraya da göaterdim. En fazla üç uygulamayı arka... View Post
S26 serisinde ne gibi değişiklikler olabilir? View Post
Sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama 8.0 guncellemesinden sonra özellikle son 2 günden sabah uyanıp telefonun ekranını açtığımda duvar kağıdım... View Post
Accubatery uygulamasını kullanan varmı risklimidir yapay zekaya sordum kesinlikle zararsızdır bataryaya ve telefona bi zararı yoktur dedi bir de... View Post
Arkadaşlar merhaba geçenlerde telefonu kurcalarken *#0*# ekranından ekranı mavi tona aldığımda alt kısımda instagram sembollerini gördüm dedim geçmiş... View Post
5 yıllık elma mini 5 tabletimde çok rahat hdr 60 kare pubg oynayabiliyorken s24 telefonum bırakın hdr i akıcı da bile sabit 60fps veremiyor , ayrıca... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1545 | |
| 1164 | |
| 920 | |
| 680 | |
| 576 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 17 | |
| 11 | |