Sadece Türkiye maçında oldu keşke orada kazanan biz olsaydık View Post
Sadece Türkiye maçında oldu keşke orada kazanan biz olsaydık View Post
Sizde de son gelen One UI 8.5 güncellemesinden sonra İstanbul Senin uygulamasına girilmiyor mu? Bende girilmiyor İbb Wi-Fi bağlanacağım tıkladığım... View Post
S24fe ile 117 olan one iu 8 digeri ise 8.5 herkesin pil omru cop olmus quick panelde kasma vb problemler butun cihazlarda var sizden ricam... View Post
Arkadaşlar s26 ultra alalı 1 hafta oldu tiktokta gezerken telefon ıaınıyor ve şarjı 10 dkkda nerdyse %5 düşüyor arka planda sanki uygulama çalılıyor... View Post
Koreye verdin be adam şunu kürsele açsana artık ne bekliyon ya View Post
Konu başlıgında anlattıgım gibi uı 8.5 guncellemesi yapmadım hala sizce yapmaya degermi pil sorunu yaşayan cok olmus dogrumudur View Post
S22 Ultra 128 den s23 ultra 256 ya geçmeye değermi 2.el View Post
Evet samsung s25 ultramda 300 döngüdeyken 99 olsan sağlık 2 gün arayla 98-97 gördü başka kullanıcılara 600 döngüde 97 ama bu tam anlamıyla... View Post
Samsung kamerası çimenler ya da çok yoğun yeşil olduğunda video modunda çok düşük kalite alıyorum, bunu nasıl düzeltebilirim ve nedeni nedir? View Post
Herkese günaydın arkadaşlar öncelikle milli takımımıza başarılar diliyorum nowbar sonunda bi işe yaradı açıldı şuan da😃 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 987 | |
| 975 | |
| 821 | |
| 768 | |
| 739 |
| User | Count |
|---|---|
| 36 | |
| 26 | |
| 20 | |