Açıkçası samsungun s26 ultradan bu kadar guzel bir performans beklemiyordum.Telefonun Lityum ion yani silikon karbon bir bataryaya sahip olmamasina... View Post
Açıkçası samsungun s26 ultradan bu kadar guzel bir performans beklemiyordum.Telefonun Lityum ion yani silikon karbon bir bataryaya sahip olmamasina... View Post
S23 ultradan s25 plus gecicem. Kalemi bir kere kullanmadim 100x 2 sene içinde 5 kere kullanmisimdir. Benim icin ekran suresi cok önemli ve sanirim 8... View Post
Instagramda reels izlerken veya Youtube shorts izlerken üstteki durum çubuğunun rengi beyazdan griye dönüyor ve videodaki like tuşları da griye... View Post
Sadece Wifi kullanıldı View Post
Telefonunuz ile çektiğiniz videoları samsung tvde direkt 4k izleyebiliyor musunuz hdr 10+ şekilde yoksa kalite düşürülüyor mu (örneğin samsung dex... View Post
Son güncellemeler sonrasında bende ısınma fazlalaştı ya aynı durumu yaşayan var mı normalde cihaz bu kadar ısınmıyodu ama Youtube da takılırken bile... View Post
Sonsuzluk View Post
Arkadaşlar bu now nudge denilen özellik nedir sadece s26 serisi için mi geçerli yoksa diğer cihazlara güncellemeyle falan gelecek mi bilen biri... View Post
S21fe kullanıyorum bu cihaza öyle güzel romlar varkş galaxy ailı one ui 8.5 rom var ama tahmin edin niye yükleyemiyorum çünkü Samsung Oem kilidini... View Post
Yoksa kullanıcı kalmıcak artık onu desyekleyen veya hiç bir ürününe bulaşmıcak View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1324 | |
| 1091 | |
| 1010 | |
| 727 | |
| 678 |
| User | Count |
|---|---|
| 40 | |
| 33 | |
| 22 | |