Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Sizce s25 ultramı yiksa 16 pro mu alayım çok kararsız kaldım aslında gönlüm iphoneden yana ama samsumgunda özelliklerini kullanıyorum yapay zeka falan... View Post
Ben duvar kağıdını değiştiriyorum telefon bi kaç gün sonra varsayılan duvar kağıdına dönüyor. Bunu neden yapıyor? View Post
24fe pili çabuk bitiyor View Post
Arkadaşlar herkese günaydın. Ev internetimde sıkıntı var. Şuan kullanamıyorum. Bilgisayardan işlerimi halledebilmek için telefonu bağlamaya... View Post
Cihazım s24 ultra cihazimdaki rehber her 10 günde 1 kendi kendine siliniyor çözüm bulamıyorum View Post
Arkadaşlar galaxy s22 cihaz aldım yaklaşık 2 ay önce. Aldığımda one ui 7 sürümünde idi. Kamerası çok güzel çekimler yapıyordu. Lakin one ui 8 e... View Post
Iyi gunler tablette bile pil sağlığı gösteriyor ama amiral gemisi s23 te göstermiyor pil sağlığını lütfen güncellemeyle gelsin bu özellik telefonlara View Post
Bi kaç haftadan beri kapattığım uygulama arka planda çalışıyor. Örneğin hepsiburadadan bi ürüne baktım uygulamayı kapattım 2 3 saat sonra... View Post
Herkese merhabalar. S23 one uı8 aldıktan sonra güncelleme geri çekildi gibi bir haber okumuştum. Genelde birkaç hafta bekleyip güncelleme yapmayı... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1929 | |
| 1516 | |
| 565 | |
| 546 | |
| 517 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 16 | |
| 11 | |