Normalde hiç ping olmaz ama Bluetooth kulkalık ile oyun oynayınca ping yüzünden maç'ı kaybettim. View Post
Normalde hiç ping olmaz ama Bluetooth kulkalık ile oyun oynayınca ping yüzünden maç'ı kaybettim. View Post
Merhaba dostlar Yaklaşık 1 ay önce 15.000 TL ye Media Markt an aldım cihazı. Ama dün vatanda ve Teknosa 14.600 + buds 2 kulaklık hediye (1399 TL)... View Post
Arkadaşlar instagram görüntülu konuşunup kapatınca yüz tanıma çalışmıyor telefonu kapatınca düzeliyor... bu sorunla karsilasan var mi instagram da mi... View Post
S22 de Samsung shop uygulamasında telefon kasabiliyor ve ekran yukarı aşağı şekilde takılıyor. Fabrika ayarlarına almak çözüm olmuyor. Uygulamasal... View Post
Android 14 ile bir toparlama olmazsa apple geçeceğim s22 den hangi apple modeline geçmek mantıklı olur iphone 12 mi yoksa iphone 13 mu mantıklı olur View Post
Son güncellemeden sonra S20 FE (SM-G780G) cihazımı şarja taktığımda şarj süresi artmaya başlıyor. Hızlı şarja aldığım zaman bu sorun yok fakat normal... View Post
Merhabalar tekrardan. S21 fe kullanıcısıyım. Telefonu dün akşam düşürdüm ilk defa. Çizik vb. birşey yok. Dokunmatikte de bir problem yok testini... View Post
Merhaba. Halihazırda aklıma bu iki telefonu koydum. Geçen gün MediaMarkt'a gittiğimde ikisini de elimde tutup deneme şansına sahip oldum. S23... View Post
Güncelleme alacakmı bu model aldığımda 11 di 14 olur mu ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
341 | |
272 | |
268 | |
226 | |
222 |
User | Count |
---|---|
56 | |
29 | |