Buds 3 serisi kullanan kişilere söylüyorum siz kulaklığın kapağını açınca sizde sürtme sesi oluyor ve normal mı ben buds 3 kullanıyorum da 1 aylık... View Post
Buds 3 serisi kullanan kişilere söylüyorum siz kulaklığın kapağını açınca sizde sürtme sesi oluyor ve normal mı ben buds 3 kullanıyorum da 1 aylık... View Post
Play store'da indirdiğim uygulama geçmişine ya da uygulamalara yaptığım yorumları incelediğim zaman play store donacak kadar çok kasıyor. Çözümü... View Post
Selamlar telefonum için önerebileceğiniz ayarlar varmı. Yani en iyi ekran ayarları, ekolayzer ayarı gibi vb. View Post
Sadece kamera için hangisi alınır? Uzun vadede hangisi daha iyi iş görür size? İnternetten incelediğim bazı fotoğraflarda 15T **bleep** atmış resmen... View Post
300 döngü olmuş 1 seneyi geçmiş hala batarya sağlıgı %100 olması normal gelmedi sizde durumlar nasıl View Post
Arkadaş kim çıkardı sabah 6 da kalkma işini ya 😂 View Post
Gercekten samsung mesajlar kalkacakmı Twitter kullanmadığım ıcın bılen arkadaşlar yanıtlarsa sevinırım bu konu hakkında guney koredekı samsung... View Post
Burada ayarlama seçeneği olduğunu hatırlıyorum wifi ve mobil veri erişip erişmeyeceğini seçebiliyorduk şimdi neden yok? View Post
S22 güncelleme almaya devam edecek mi View Post
Uzun süre kullanimda telefona zarar verir mi cihazım 25. W sarj aletini destekliyor View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 492 | |
| 403 | |
| 385 | |
| 371 | |
| 356 |