Görselde olduğu gibi mobil veri ile instagram kullanırken bir süreliğine gitti sorun cihazda mıdır yoksa operatörde mi ? View Post
Telefonu güç tasarrufu ve 60hz ekran yenileme hızıyla Bluetooth, nfc ve konum nerdeyse hep kapalı oyun da oynamıyorum ama ekran süresi yerlerde 2... View Post
İki cihaz arasinda kaldım hangisi tercih edilebilir ve neden yada hangisi tercih edilmez ve neden Şimdiden teşekkürler View Post
One UI 6 da mı bu sorun var yoksa diğer One UI sürümlerinde de var mı bilmiyorum ama özellikle instagramda okuduğum bildirimler ardı ardına 100 200... View Post
arkadaşlar telefon alıpta faydalanan varsa süreç nasıl işliyor açıklayabilir mi? View Post
Google play sistem güncellemesi 1 temmuz da kaldı guncellenmiyor güncel diyor.tlfonuda sıfırdan kurulum yaptım aynı önerisi olan varmı View Post
one uı ana ekranı güncelledikten sonra simgeler küçüldü tekrar büyütmeyin bir yolu var mı View Post
Arkadaşlar pil baya optimize edilmiş. Daha az enerji tüketiyor appler. Güncellemeden sonra hard reset atmadım olmuyor nedense o bölüm açılmıyor ama... View Post
Arkadaşlar sosyal medyada videoların rengi otomatik soluyor bunun Bi çaresi vR mi yaşayan varmi görüntü soluk oluyor ilk saniye canlı **bleep**... View Post
User | Count |
---|---|
45 | |
39 | |
39 | |
37 | |
33 |