Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Dünya kadar paraylan amiral gemisi sat ne oneui 7 ne android 15 yok, gelecek yıl çöp s25 serisi ile geliyor ne demek? 5 yıl idare etsin iPhone... View Post
One iu 7 gelmedi vakit kaybına gerek yok her seferinde böyle yapıyorlar sabah gidip iphone 16 planlı modelini alacam. View Post
Tamamıyla güncellemeyi yetiştiremediklerini düşünüyorum. Beta'yı bile yıl sonunda sadece geliştiricilere açacaklarını söylediler. Samsung artık... View Post
Bana cihazın pil performansı kötü geliyor arkadaşlar size zahmet yorumlanabilir misiniz Çift sim biri bulunduğum yerde zaman zaman şebeke... View Post
MEMBERSTA BİR İLK!HERKES İÇİN Aİ Samsung Yapay zekayı Biby e SmartThings e ve One UI 7'ye getirecek,Galaxy AI ailesi genişliyor A serisi de... View Post
Herkese Selam S25 serisi hakkında duyumlar çoğaldı. Sizde S25 serisi bir hayal kırıklığımı. 23-24 Ultra kullanan birisi geçmelimidir sizce. Sizin... View Post
Umarım istediğimiz ve beklentilerimizi karşılayan bir yayın olur View Post
Umarım bu ay içerisinde çok şeyler görürüz. Bu konu hakkında düşünceniz neler? View Post
Etkinlik çok yakında başlıyor . One Uin baş sorumlusu Sally, Hyesoon Jeong'un yeni sürümü tanıtması bekleniyor . Youtubeda Samsung developer... View Post
20bin tl kötü değil not: hata var 2bin tl imiş Almayın bence View Post
User | Likes Count |
---|---|
807 | |
645 | |
504 | |
437 | |
349 |