Diğer kullanıcı yorumlarına da baktım memnuniyet çok düşük. Samsung yetkilileri neden görmezden geliyor. Anlamak imkansız. Kamera için güzel bir... View Post
Diğer kullanıcı yorumlarına da baktım memnuniyet çok düşük. Samsung yetkilileri neden görmezden geliyor. Anlamak imkansız. Kamera için güzel bir... View Post
Samsung cidden nasıl görnüyor bilmiyorum ama kullanıcılar aüor çoğunlukta şikayettçi ikrn niye hiç bir değişim olmuyor 8.5 geçtim gerçekten rezil hala... View Post
Bu abartılı oldu verin gitsin ya milletin tasarım paylaşımını gördükçe cama ekran banıyorum gibi hissediyorumv View Post
Arkadaşlar One UI 8.5 alan varmı S24 serisinde yada tahminen ne zaman gelir bu update bize? View Post
Bilgisi olan var mı? View Post
Güncelleme yapmadım ve 5g kullanmıyorum bi sorun yok gayet memnunum bu kadar abartmayalım bence bu güncelleme işini 😅 View Post
Game booster ayarlarinin hicbiri gelmemis neredeyse ses degistirici falan yok View Post
Call screening özelliğini açmak isteyince türkçe seçeneği çıkmıyor ama lıve translatete vb. De çıkıyor türkçe sizdede öylemi s25 fe View Post
S24 plus gelmedi daha View Post
Çift kayıt ve tek çekim camera asistan uygulamasından açılıp kapatılabiliyor yani özellik kaldırılmamış View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 547 | |
| 462 | |
| 400 | |
| 344 | |
| 325 |