Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Bir ara yeşil nokta çıkıyordu kamera veya mikrofon kullanıldığında şimdi çıkmıyor. Nereden açabilirim? View Post
2024 martta aldığım s23 ultra pili güncellemeyle coştu View Post
s24 ultra cihazımın şarjının çabuk bitmeye başladığını **bleep** ettim sizde de bu sıkıntı var mı View Post
Telefonuma yanlışlıkla çay döktüm hemen silip 2 3 dakika kapattım baktım bir problem gözükmüyordu ama sonradan geri yinede kapatayım dedim 15 dakika... View Post
S25 fe modelini alalı yaklaşık 3-4 gün oluyor lise öğrencisiyim twlefonu gün içipek kullanamıyorum ortalama ekran sürem sabahtan akşama kadar 4-5 saat... View Post
☆Full mobil veri. ☆60 hz. ☆Saat 06:00-23:55 [ %100- %1] View Post
Pil performansı bu şekilde ama o kadar para verip ekran süresinin bu kadar olması can sıkıcı Yillar öncesinde iphone 7 im vardı 6 7 saat... View Post
Arkadaşlar, 4G+ yazısının altında bulunan okları kaldıramıyor muyuz? S24 Ultra UI8 View Post
Merhaba daha önce hep amiral tarzda fold ya da ultra serisi kullandım ve hep benks tarzı kaliteli ekran koruyucu kullandım. S25 fe ye geçince kaliteli... View Post
Sistem titreşimi yoğunluğu hep sonda kalsa sorun olurmu View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1899 | |
| 1477 | |
| 556 | |
| 547 | |
| 537 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 16 | |