Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
S25 pil sağlığını nasıl koruyabilirim View Post
Bunu her gün yaşıyorum kafasına göre duvar kağıdı değiştiriyor. Yardımcı olursanız sevinirim View Post
Merhabalar telefonumun batarya sağlığı program da %91 olarak çıktı 6 ay oldu değiştireli eğer bu doğru bir ölçüm sonucu ise çok gibi geldi sanki... View Post
Samsung 45W şarj cihazı, 5A kablosuyla birlikte kullanıldığında, telefonu 25W şarj cihazıyla aynı hızda şarj ediyor. Sorun ne? View Post
%79 ile View Post
arkadaşlar merhaba merak ettigim birkaç şey var samsung s22 kullanıyorum bazen düşünüyorum samsung birakıp honor veya huawei üst segment telefonlarına... View Post
Selam millet, bende de olduğu gibi sanırım çoğu kişide One UI 8 sonrası pil sorunu, ekran süresinin azalması sıkıntısı var. **bleep** ettiniz mi... View Post
Samsung ailesine hoşgeldiniz... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1541 | |
| 1397 | |
| 918 | |
| 573 | |
| 572 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 12 | |