Günde normal kullanımda 4.30 saat ekran süresi alıyorum. Bugün android auto kullandım şarjım su gibi gitmiş. Uzun pil ömrü için bir rehber vs var mı... View Post
Günde normal kullanımda 4.30 saat ekran süresi alıyorum. Bugün android auto kullandım şarjım su gibi gitmiş. Uzun pil ömrü için bir rehber vs var mı... View Post
Arkadaşlar bu Samsung internet tarayıcısı one 8.5 birlikte piyasaya sürülecek galiba ben APK olarak indirdim şimdiden anasayfa nasıl olmuş sizce... View Post
200 Döngüye 8 Eylül 2025'te ulaştım, 300 Döngüye 3 Aralık 2025'te ulaşmış oldum. Arada sanırım yaklaşık 86~ gün var. Bakalım 400... View Post
One ui 7 den 6.1 odin ile cevirdim ve eski performansima tekrar kavuşuyorum şu telefonun batarya performansina aşığım Bidaha hiç güncellemem.... View Post
Kasım ayındaki son güvenlik güncellemesinden sonra S25+ cihazımda Now Bar’daki canlı spor skorları tamamen kayboldu. Güncelleme öncesi sorunsuz... View Post
One ui fluffy icon yaptim ama bu ikonlar karanlik gibi gozukuyor normalmi alttaki video resminde **bleep** var arasinda ve tüm ikonları nasıl... View Post
Maç skorlarında bir düzelme olan var mı now barda View Post
Gidişat böyle ,bitmeye yakın güncellerim . View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 24 | |
| 16 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1471 | |