Yazan: Eray Kalelioğlu Samsung, her türlü ekstrem koşulda yüksek gizlilikle kullanılabilen yeni telefonlarını duyurdu. Galaxy S23 serisinin... View Post
S21 FE nin ekranı maksimum kaç nite kadar çıkıyor. Bu konu ile ilgili kesin bir bilgisi olan var mı ? View Post
Merhaba. Hatay'dan herkese selamlar. Samsung galaxy s22 cihazımın oleophobic issue denen sorunu var. Ekranı kilitleyince leke gibi duran bir şey... View Post
S21 ultra cihazima şu kaçtı gündüz . 10 saattir belki bu durumda geçer geçiyor diye umursamadim tekrar yıkadım üfledim saç kurutma makinasi tuttum ama... View Post
Telefonu sallayınca kamera tarafının oralardan parça sesi gibi ses geliyor.. servis bunu çözebilir mi View Post
Telefonum S23. Normalde çift tıklayınca ekran, tek tıklayınca AOD açılıyor ancak ben tek tık ile direkt ekranı açmak istiyorum. Mümkün mü bu? View Post
S23 serisine one ui 5.1.1 güncellemesi geldi mi s23 kullanıcıları yazabilir mi veya ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı View Post
Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi s pen ile kamera yaklaştırma önceden hareket ettirdiğimde tam zum yapıyordu şimdi ise 2 - 2 yaklaştırma... View Post