Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Arkadaşlar yazıda 1,5 aydır kullandığım telefonumda gördüğüm bazı eksik şeylerden bahsettim. Bu konularda önerileriniz varsa alırım. Telefonum S25... View Post
Bu soğuklarda s22 ultram biraz kasmaya başladı ve en az güneş ışını geldiği için telefon ekranı kararıyo kapanıp açılıyo ben anlamadım tek s22... View Post
Arkadaşlar s24 fe kullanan ve sürümü one uı 8 olan herkeste şarj hızlı mı bitiyor View Post
One ui 8 S24+ sorun varmı kamera pil donma kasma bug yüklenebilirmi iyimi View Post
Çok hızlı bitiyor View Post
Aga kamerası felan iyi ama pili berbat daha yeni aldım bugün 4 saatte bitti akıl verin bana ikinci el s22 ultra alınır mı faturası felan var View Post
Samsung galaxy s23 kullanıyorum hattım Türkcell ama son nerdeyse 2 aydır falan telefonum çekmiyor. Ankaranın göbeğinde kızılayda bahçelide vs falan... View Post
Ben one ui 7yi de çok beğenmiştim, 8de çok aşırı değişim yok ama telefon daha smooth hale geldi o hissediliyor bariz şekilde geçişlerde vs ve bataryam... View Post
Abi telefonu yeni aldım kamerası falan iyi herşeyi ama pili çok kötü View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1905 | |
| 1521 | |
| 566 | |
| 549 | |
| 514 |
| User | Count |
|---|---|
| 17 | |
| 11 | |