Merhaba arkadaşlar, whatsappta durum paylaşacağım zaman 4k olan video 240p gibi çekiyor ayarlar yüksek kalite olmasına rağmen. İnstagramda böyle bir... View Post
Merhaba arkadaşlar, whatsappta durum paylaşacağım zaman 4k olan video 240p gibi çekiyor ayarlar yüksek kalite olmasına rağmen. İnstagramda böyle bir... View Post
Bir ara yapmıştım ama unuttum nasıl yapılıyordu dostlar? View Post
Arkadaşlar bildirimleri önceliklendir ve özetle açık ilk başta çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor sanki nasıl aktif oluyor anlamadım View Post
Bilen biri varsa yazabilir mi yani beta kullanıyor mu samsung tarafında bilgim yok View Post
Arayuz ve ekosıstem cesıtlılıgı O kadar marka cıhaza baktım tek kendine ozgu arayuzu olan samsung var bana gore piyasada hayatta kalmasındakı en... View Post
Merhaba telefonda olan Portre video bölümü iPhone'larda olan sinematik mod ile aynı işleve mi sahip? View Post
Applede buyuk centıgın nedeni face ıd dır bu donanımsal ozelık sadece apple ozel degıl dıger markalarda kullanabılıyor suanda honor magıc serısınde... View Post
NİYE BU KADAR YÜKSEK DİYE SORMAYIN 15 SAATLİK (2 GÜN SÜRDÜ) YOL YAPTIM. BUGÜN YAZILIM GÜNCELLEMESİ YAPMAMA RAĞMEN İYİ PERFORMANS VERDİĞİNİ... View Post
Son 1 haftadir farkediyorum telefon fazla sarj yemeye başladı süreklide guc tasarrufu kullanmak istemiyorum View Post
1. Bildirim Önceliklendirme (Prioritize Notifications) Ne değişti: Yapay zeka, gelen bildirimlerin içeriğini analiz ederek senin için en kritik... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 934 | |
| 852 | |
| 786 | |
| 784 | |
| 726 |
| User | Count |
|---|---|
| 34 | |
| 24 | |
| 21 | |