Ağır bir oyun oynarken (PUBG, Genshin Impact vb.) veya 4K video render alırken cihazınızın ilk 10 dakika yağ gibi akıp, sonra aniden kasmaya (FPS... View Post
Ağır bir oyun oynarken (PUBG, Genshin Impact vb.) veya 4K video render alırken cihazınızın ilk 10 dakika yağ gibi akıp, sonra aniden kasmaya (FPS... View Post
Privacy display özelliği gelmedi ama View Post
S25 fe kullanıyorum resmi olarak sunuldu denildi ancak hala alamadım, çözümü varmıdır? View Post
S26 Ultra ile circle to search deneyimi bir harika yaa..Size attığım videoda instagramda karşıma çıkan özlü bir söz ve müzikte kullandım. Hem müziği... View Post
Arkadaslar merhabalar, One UI 8.5 da kamera ile fotoğraf cektigim zaman denklasor sesi cikiyor 8.0 da yoktu yeni guncelleme ile gelmis nasil kapaticam... View Post
Güncelleme ne zaman gelecek tahmini. View Post
Arkadaşlar merhaba, kamerada titreme sorunu var. Cihazım yurt dışı cihazı, teknik servis tamir eder mi? Etmezse ne yol izlemeliyim? View Post
Arkadaşlar ilk defa böyle bişeye denk geldim güncelleme yaptıktan sonra fabrika ayarlarına sıfırladım ama WhatsAppa girince profil resimleri titriyor... View Post
Bixby türkçe dil desteği gelsin View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 538 | |
| 467 | |
| 390 | |
| 348 | |
| 314 |