cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Arkadaşlar herkes mét ediyor normal kameradan daha iyi diye hayır uygulama nasıl kamerayı extra kendi ayarları dışından ayar mı yapıtor denemek... View Post

Arkadaslar hilen bilir nromalde pro video 1080 p de 120 fps kamera varsi ama one 7 ile mi geldi geniş acıdada 1080 p 120 fps cekebiliyorum bu önceden... View Post

Beyler 6 aydır falan s24fe kullanıyorum ilk günden beri bataryasından şikayetçiyim ama sanırım normaldir dedim geçen iphone 13 kullanan bi arkadaşla... View Post

Arkadaşlar s24 ultra kullanıyorum one uı 7 ye geçtikten sonra telefonun şarjı normal kullanımda su gibi içiyor bataryayı benim gibi aynı sorunu... View Post

S24 ultra cihazı alalı 1 hafta oldu. 3-4 gün kadar 6.1de kullandım 1-2 gündür one ui7'de. Pil performansından şahsen memnun kaldım ama eski... View Post

Pil

Şarjım normalde baya yetiyordu şimdi yetmemeye başladı haziran güvenlik güncellemesinden sonra şarjım fazla dayanmamaya başladı. View Post