Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Arkadaşlar herkes mét ediyor normal kameradan daha iyi diye hayır uygulama nasıl kamerayı extra kendi ayarları dışından ayar mı yapıtor denemek... View Post
Arkadaslar hilen bilir nromalde pro video 1080 p de 120 fps kamera varsi ama one 7 ile mi geldi geniş acıdada 1080 p 120 fps cekebiliyorum bu önceden... View Post
Beyler 6 aydır falan s24fe kullanıyorum ilk günden beri bataryasından şikayetçiyim ama sanırım normaldir dedim geçen iphone 13 kullanan bi arkadaşla... View Post
Arkadaşlar s24 ultra kullanıyorum one uı 7 ye geçtikten sonra telefonun şarjı normal kullanımda su gibi içiyor bataryayı benim gibi aynı sorunu... View Post
S24 ultra cihazı alalı 1 hafta oldu. 3-4 gün kadar 6.1de kullandım 1-2 gündür one ui7'de. Pil performansından şahsen memnun kaldım ama eski... View Post
Şarjım normalde baya yetiyordu şimdi yetmemeye başladı haziran güvenlik güncellemesinden sonra şarjım fazla dayanmamaya başladı. View Post
Merhabalar samsung s24 plus kullanıyorum ve normal kamera modundaki gibi canlılığı video modunda soluk görüyorum. Ön kamerayı kullanıyorum. Uhd 60 fps... View Post
Aynı uygulamadan gelen bildirimler grup halinde sıralanmıyor muydu? ben mi yanlış biliyorum neden böyle benimki View Post
Kulaklığa çok para vermek istemiyorum en fazla 600 700 bandında ne önerirsiniz fiyat performans olursa iyi olur View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
17 | |
16 | |
16 | |
14 |