One ui 7 güncellemesini henüz yapmadım. Bazıları pili daha çabuk tüketiyor, telefonun ısınması artıyor dediği için. Hala böyle sorunlar yaşayan var mı... View Post
One ui 7 güncellemesini henüz yapmadım. Bazıları pili daha çabuk tüketiyor, telefonun ısınması artıyor dediği için. Hala böyle sorunlar yaşayan var mı... View Post
Geçen gün açtığım gönderiye örnek olarak bugünkü pil durumum View Post
Nasıl? bugünü böyle kapattım. View Post
Selamünaleyküm Arkadaşlar. Galaxy storeyi güncellerken baya baya çok yavaş güncelledi diyebilirimki 15 dakika sürdü neredeyse Nedenini bilen varmı... View Post
Izinli günde deneyimlemek istedim full kullanım parlaklık otomatikte onun haricinde tüm ayarlar açık cihaz arama yazıcı arama vs hepsi full... View Post
Arkadaşlar burda çeviri seçeneği vardı yok oldu. Nasıl geri getirebilirim. Ayrıca samsung neden burayı zprunlu tutuyor anlamış değilim bu seçenekleri... View Post
Dün telefon elimden düştü ilk sim okumadi sonra parmak izi sensörü çalışmayı bıraktı. Sim tepsisini çıkar tak yaptım sonrada parma izini sürekli silip... View Post
Samsung s25 ultra sıfır aldım pubgmobile de kasma sorunu bir türlü geçmiyor bütün ayarları denedim hiç biri olmadı 120 fps almak imkansız çözen varsa... View Post
Güç tasarrufu bu ayarlar ile kullansam zararlı olurmu bataryaya ve oyunlarda Hareket pürüzsüzlüğünü Standart olarak ayarla kapatsam View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1542 | |
| 1049 | |
| 975 | |
| 897 | |
| 856 |
| User | Count |
|---|---|
| 38 | |
| 28 | |
| 27 | |