This video is currently being processed. Please try again in a few minutes. Bune laa böyle View Post
This video is currently being processed. Please try again in a few minutes. Bune laa böyle View Post
Merhaba S24 ile arasında kaldığım S25FE cihaza geçeli 3 gün oldu telefon boştayken buz gibi ama oyun oynamadığım halde biraz fazla ısınıyor bu normal... View Post
Merhaba one ui 8.5 ile animasyonlar uygulama optimizasyonları falan değişiyormu bilen biri yazabilirmi ve bilen biri varsa diğer gelecek özellikleride... View Post
Merhaba, Telefonum S25 Edge.. One UI 8.5 güncelleme sonrası ekranım çok parlak oldu.. Sanki "Göz Rahatlığı Kalkanı" bir işe yaramıyormuş... View Post
Bu gece güzel para kazandım yarin s24 ultra Server kayit yapacam😂😂😂 View Post
İlk defa bu şekilde paylaşıyorum ve ilk defa konu açtım bu şekilde. Acaba sizce nasıl olmuş?kendimce böyle denemek... View Post
Arkadaşlar s24 ultra 8.5 güncellemesi gelen varmı yada ne zaman gelecek bilgisi olan varmı View Post
Yurtdışı samsung telefon almanın artıları eksileri neler? Alırken ve aldıktan sonra nelere dikkat edilmeli? View Post
Yarısı mobil veri yarısı wifi 120hz View Post
Hard reset nasıl atarım atarsam sıkıntı olurmu View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 595 | |
| 479 | |
| 457 | |
| 439 | |
| 390 |