Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Bugün genel olarak bir test yaptım. 2 gin önce wipe cache yapmıştım fakat pek bir etkisi olmaz diyenler oldu -ve olmadı- ama yine de denemek istedim.... View Post
Batarya sağlığı görmek için bi kod giriyorduk neydi adı telefona View Post
Android 16 yi alacak mı? View Post
UMARIM PİL SORUNU ÇÖZÜLÜR View Post
ana ekran veya son kullanılan uygulamalar tuşuna basınca açılır pencere simge durumuna küçülüyor. bunu goodlock veya geliştirici seçeneklerinde... View Post
Arkadaşlar şimdi ben oyun aksesuarı kulanıyorum bu yüzden dolayı usb hata ayıklama kulanıyorum telefonumu 3 gün önce garantiye verdim ama eskiden... View Post
Telefona arkadaşımın hattını çıkarıp taktıktan sonra numaralar telefona kopyalandı ve şimdi silmeye çalıştığımda silme seçeneği çıkmıyor lütfen yardım... View Post
Merhaba s23 ultraya yeni geçiş sagladım 70 mai 1s modeli araç kamaram var kayıtlı videoları telefona ındırıyorum video oynatılıyor fakat ses dosyasını... View Post
Tuş kilidini kapattıktan 10 dakika falan sonra x ve telegram uygulamalarından bildirim alamıyorum. Sebebi ne olabilir. Bu uygulamaların herhangi bir... View Post
Normalde bile 3 4 saat gibi az süre alırken bu günki durum bu İçler acısı View Post
User | Likes Count |
---|---|
889 | |
668 | |
594 | |
493 | |
452 |
User | Count |
---|---|
58 | |
55 | |
28 | |