Galaxy S23Galaxy S23+Galaxy S23 UltraGalaxy Z Fold 5Galaxy Z Flip 5Galaxy Tab S9Galaxy Tab S9+Galaxy Tab S9 UltraGalaxy A15Galaxy A16Galaxy... View Post
Galaxy S23Galaxy S23+Galaxy S23 UltraGalaxy Z Fold 5Galaxy Z Flip 5Galaxy Tab S9Galaxy Tab S9+Galaxy Tab S9 UltraGalaxy A15Galaxy A16Galaxy... View Post
S25fe kulanıyorum kullandım hat Türktelekom 5G servisi ni aktif edemediler daha 15 gün oldu cihazla hat uyumlanmıyor diyor aynı sorunu yaşayan varmı View Post
Samsung Galaxy Watch, yapılan yeni klinik çalışmayla bayılma riskini dakikalar öncesinden tahmin edebilecek potansiyele ulaştı. Samsung Galaxy... View Post
Yeni bir cihaz aldığımızda hepimiz hemen uygulamalarımızı yükleyip kullanmaya başlarız. Ancak arka planda, donanımı ve bataryayı sinsice tüketen bazı... View Post
Selamlar herkese. S25 Ultra kullanıyorum. Telefon yurt dışı. Ülke olarak ise Libya. Normalde Güney Kore üzerinde dağıtıma başlanmış ama bize tam... View Post
Telefon ve tabletimde İnternet algılaması çok kötü İnternet aradım sorun yok cihaz yazılımları ile alakalı oluyor gelecek yazılımda bunlarada... View Post
Umarım 8.5 ile düzelir haziran başında alabiliriz güncellemeyi View Post
Normalmi View Post
2 aylık cihaz pil tüketimi karma böyle anlamıyorum çok hızlı gidiyor gibi geliyor bana bu durum normal mi ? View Post
Merhaba S21FE modeli kullanıyorum, 2yıl oldu sanırım garantisinin bitmesine az kaldı, pil performansından memnun değilim, samsung ücretsiz pil... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 537 | |
| 443 | |
| 358 | |
| 356 | |
| 328 |