Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Evet arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim View Post
One UI7 güncellemesinden sonra şarj dayanmıyor. Günde iki veya üç kez şarj ediyorum yoğun bir kullanım olmamasına rağmen. Sistem arayüzü ve One UI Ana... View Post
Setup paylaşıyorum çünkü niye olmasın View Post
#samsung #s24fe View Post
Arkadaşlar selam , s23 one ui betadan tur yazilimina çevirdim olmuş mu tam anlamadım 1nisan diyor son güncelleme doğru mudur ?? View Post
S23 telefonum sarjdayken büyük çoğunlukla twitter app anasayfa güncellenemiyor. Bazen ise belirli bir yüzde şarj dolduktan sonra güncelleme yapmaya... View Post
S24 kullanıcı olarak yeni güncellemeyi yaptım ama şarj çok çabuk tükeniyor bir önceki sürüme döndürme şansım var mıdır View Post
S23 telefonumda fotoğraf video büyüteç modunda hızlıca zoom yaptığımda odak titremeye başlıyor odaklayamıyor ve kameradan da hafif titreme ile... View Post
ONE UI 7 güncelleme yaptıktan sonra böyle sizce normal mi? View Post
Simdi ben s24 Fe aldim ve yaninda watch 7 de aldım. S24Fe sin sarji 6 saat dayanmiyordu bile aşırı derecede hızlı bitiyordu batarya adapte olcak falan... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1439 | |
1348 | |
1139 | |
887 | |
704 |
User | Count |
---|---|
49 | |
45 | |
44 | |