Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yeni saat aldım da Mi fitnessda ki veriler neden SAMSUNG HEALTH gelmiyor? View Post
S23 ultra kullanıyorum 1 x te bile 5 6 foto ust uste çeksem telefon muzik çalıyorsa durduruyor ekran kasiyor felan sizdede varmi bole sorun View Post
Biliyorum normalde now barda aralıklarla gözüküyor ama bende sadece sabah uyandığımda gözüküyor ekranı açtığım anda gidiyor sonraki sabaha kadar başka... View Post
Samsung akıllı cihazlari için kendi deprem uygulamasını geliştiriyor. Google kadar başarılı olabilir mi? View Post
Arkadaşlar s24 fe kullanıyorum one ui7 güncelledikten sonra ekranın sol üstünde bir siyah nokta belirtip kayboluyor yeni bi özellik mi yoksa sistem... View Post
One ui 6.1 deyim 1 ay önce pil 5 6 saat gidiyordu son 1 haftadır 4 saate düştü sorun nedir tahmini olan var mı View Post
kilit ekranlariniz nasil? View Post
Telefonda bir problem yokken sabah uyanıp ön kamerayı açtığımda böyle bir lekeyle karşılaştım arka kamerada yok menüde gezerken yok sadece ön... View Post
Popüler özelliksiz cihazları bir gün herkes bırakacak View Post
Arayüzde bile kasıyor galeri de gezerken falan uygulama çekmecesinde bile kasıyor ahshshshsh yazık gerçekten amiral gemisi diye geçinirler birde View Post
User | Likes Count |
---|---|
939 | |
643 | |
615 | |
528 | |
492 |
User | Count |
---|---|
63 | |
42 | |
29 | |