Son güvenlik güncellemesinden sonra telefonumun ekran süresi baya düştü pil çok çabuk bitiyor View Post
Son güvenlik güncellemesinden sonra telefonumun ekran süresi baya düştü pil çok çabuk bitiyor View Post
Veriler nasıl sizce? View Post
Merhaba samsung s22 telefonumdan gerçekten memnundum taaki son one uı güncellemesine kadar telefonda yavaşlama,pil performansında ciddi düşüş meydana... View Post
Mesela iki klasör olacak video ve fotoğraflar adı altında. Ardından video klasörünün içinde de albümler koyacağım.(sokak çekimleri, ekran kayıtları vs... View Post
İyi günler herkese, bugün Smart Tutor'dan pil sağlığımı öğrendiğimde bana sağlığımın %100 olduğunu söylediler. Cihazımı 2 yıldır kullanıyorum... View Post
S25 ultra gördüğüm kadarıyla geniş açı kamera sorunu var bu sorunla karşılaşan varmi acaba View Post
Sadece tasarimin degistigini farkedebildim View Post
S27 Serisi ve S27e *görseller bana aittir herhangi bir resmi durumu olmamakla birlikte böyle bir gerçek yoktur.* View Post
Geceden sabaha en az yüzde 3 iniyor şarj. Yüzde 20den aşagida ise yüzde 6-7lere bile varabiliyor. 6.5-7 saat ekran süresi alıyorum ama bu durum can... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 514 | |
| 410 | |
| 403 | |
| 393 | |
| 352 |