Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Birkaç kişide görmüştüm sol üstte maç skorları yazıyor takip ettiği takımların google uygulamasından takımı takip etmem yeterlimi?Özelliğin adınıda... View Post
Menüde ve uygulamalar arası geçişte saniyelik takılmalar oluyor sebebi nedir bilen var mı ? View Post
Wifi ile Şahane şarj performansı😅 apple ile dalga geçerdim hale bak 4 aylık cihaz rezillik View Post
Arkadaşlar cihazı alalı 3 sene oldu hiç sıfırlamadım. Son bir kaç aydır telefon hissedilir derecede yavaşladı. Sıfırlamak çözüm olabilir mi? View Post
S25 ile çekilmiştir View Post
Bu hatanın cözümü nedir View Post
Merhaba arkadaşlar bu tarz kaplama kılıf kullanan var mı? Sizce böyle bir şey almak gereksiz mi olur? Bu kılıflar telefona yapışıyor ve S22 de çok... View Post
Merhaba. S24 Plus telefonumun 2.5-3 saat ekran süresi veriyor olması sebebiyle bataryasının sıkıntılı olduğu kanaatindeyim. Yeni bir batarya alacağım.... View Post
3 saatte 80 den 50 ye düştü View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 28 | |
| 23 | |
| 18 | |
| 17 | |
| 16 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1532 | |
| 1504 | |