Galaxy store dan tictoc vpn diye ücretli r uygulama satın aldım bunu dedi korkarak para verdiğim için yine de yükle dedim. Sonra bir gireyim dedim ki... View Post
Galaxy store dan tictoc vpn diye ücretli r uygulama satın aldım bunu dedi korkarak para verdiğim için yine de yükle dedim. Sonra bir gireyim dedim ki... View Post
Samsung Galaxy s22 Ultra cihazımı ilk çıktığı dönemlerde satın aldım ve uzun süre memnun kalarak kullandım. Ancak her yeni üst segment Samsung cihazı... View Post
Gün boyu Youtube ve samsung members gibi uygulamalarda vakit geçiren arkadaşlar yiyorsa gün boyu samsung tarayıcı veya hafif bir oyunda süre geçirip... View Post
İcon blur ve walpaper blur u açınca kasıyo birtane videoda gömüstğm adam a07 yle aç kapa yapıyo blur vardı gördüğüm kadarıyla ve kasmıyodu bende... View Post
Always on displayde o renge gore renk veriyor ya şimdi ben saati büyütürsem renk beyaza dönermi View Post
Samsung Takvim uygulaması görünüş olarak çok iyi, hatta google takvim ile senkronize çalışabiliyor ama anımsatıcılar için google tasks ile... View Post
Merhaba sevgili Members üyeleri👋 keyifli okumalar 😊😄 Galaxy Beam i8520EkranEkran Boyutu: 3.7 inçEkran Teknolojisi:... View Post
One Ui 8.5 Ne Zaman Geliyor Hani Şubat Diyorlardı Ayrıca Ne Gibi Majör Bir Değişiklik Olacak Bilen Varmı 😁🤟 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1514 | |
| 1038 | |
| 974 | |
| 907 | |
| 855 |
| User | Count |
|---|---|
| 38 | |
| 30 | |
| 28 | |