Ben ilk geldiği zaman güncelledim ama telefon çöp oldu resmen garip garip kasmalar buglar gereksiz ısınma ve performans düşüşü. Kameraya giriyorum... View Post
Merhabalar Birkaç ay yurt dışı kullandığım s26 ultradan TR cihazına geçiş yaptım bi rahatlama geldi. Bu cihaz efsane ötesi bir canavar. İsteyen... View Post
Telefonum tiktokta bile cayır cayır yanıyor sabah jarjdan alayım dedim ordada ateş gibiydi ve jarjı çok hızlı düşüyor View Post
S23 ultra.... View Post
Yatay daha estetik duruyor ama detaylar gözükmediği için kullanamıyorum, teşekkürler Samsung (Ekran düzenim 5x6). View Post
Bu goodlock tan icon blur efektini açınca sizdede kasma oluyormu 8de takılma oluyodu ama kasma olmuyofu şimdi kasım kasım kasılıyo açınca View Post
Sanirim son guncellemelerle birlikte a serisinden m serisinden tutunca en tepe s serisine kadar ekran suresi ve kasma problemleri ile herkes karsi... View Post
Günaydın. Güncellemeden sonra donma kasma gibi problemler olmaya başladı. Mobil veri İnternetim de kopmalar, wifi de kendini açıp kapatmalar başladı.... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1304 | |
| 1135 | |
| 968 | |
| 799 | |
| 698 |
| User | Count |
|---|---|
| 40 | |
| 31 | |
| 20 | |