Galaxy S26 Ultrada performans tipi düşük seviyedeyken telefon daha hızlı hissediyorum bunu benden başka farkeden oldu mu acaba? View Post
Galaxy S26 Ultrada performans tipi düşük seviyedeyken telefon daha hızlı hissediyorum bunu benden başka farkeden oldu mu acaba? View Post
Üstteki S24+. Alttaki S20 ile çekildi. S20 nasil daha kaliteli çekiyor. Yillar gectikce kamera kaliteleri mi dusuyor. View Post
Şarj 1 e düşmüştü kapanmadan takayım dedim bir taktım 37 e çıktı... yeniden başlattım 3 şuan İlk kez oluyor böyle bir şey cihaz S23 View Post
Arka plan neden bu kadar çok View Post
Samsung, artan Snapdragon maliyetleri nedeniyle işlemci stratejisinde önemli bir değişikliğe hazırlanıyor. Galaxy S27 serisinde Exynos kullanımının... View Post
S25 Serisine YD da dagıtılmaya başlanmış dogru mu View Post
Arkadaşlar opera diye bir uygulama var reklam engelleme filan varmış galiba bir zararı varmıdır acaba telefona View Post
Anlamadığım bişey var onu sormak istiyorum. Saat 11 gibi şarja takıyorum 12 de 100 oluyor tamam sorun yok. Sonra hiç kullanmadan uyuyorum ve saat 8 9... View Post
Arkadaşlar 1 yıldır s24Fe kullanıyorum ilk aldığımda batarya konusunda çok memnundum ama gelen güncellemeler ile berbat oldu 1 günü çok zor çıkarıyor... View Post
Siz hamgi vpnleri kullanıyorsunuz yorumlarda buluşalım View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 516 | |
| 417 | |
| 404 | |
| 398 | |
| 351 |