Yani memnun olsam da memnun olmasam da kimsenin umurunda değil sonuçta. Samsung'un umurunda hiç değil. Hatta benim bile umurumda değil. Sonuç... View Post
Yani memnun olsam da memnun olmasam da kimsenin umurunda değil sonuçta. Samsung'un umurunda hiç değil. Hatta benim bile umurumda değil. Sonuç... View Post
Şimdi ben bir kılıf seçtim ama s24plus satışı yok s25plus alsam ne olur kılıf modelini ekledim. Boyutları aynı diye biliyorum tek sıkıntı kamera... View Post
8.5 güncellemesinden sonra telefonu sıfırlamıştım. Samsung pass açılmıyor bu şekilde kalıyor. View Post
OneUi 8.5 S24lere Ne Zaman Gelcek Ama Güncelleyeli mi Bilmiyorum Cok Bug Ve Hata Var Gibi Görünüyor Nasıl Olcak Bilmiyorum View Post
Güncellemeye dair detaylara bakınırken Reminder uygulamasındaki değişiklikleri anlatan bir videoya denk geldim. Böyle bir uygulamanın varlığını bu... View Post
Merhaba yakışık 3 hafta önce S25FE cihaz aldım. İlk başlarda Batarya 1 günü rahatlıkla çıkarıyor. Günde ortalama 7 saat ekran süresi alıyordum. Ancak... View Post
Sırf fiyatlara oynamak ıcın yaptıklarına bak sevseler almam hayatta sizden yatacak yeriniz yok aynı satıcı 4 tane farklı yerden ılan acıp piyasanınmk View Post
Yani sonuç olarak bu gelecek bilgileri 3 4 Ay öncesinde önizlemesini almıştık. Bence yenilikçi olmaktan çekinen bir marka ama maliyet dusurup... View Post
Çok sevdim ya sizinkiler nasıl? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 520 | |
| 460 | |
| 411 | |
| 389 | |
| 349 |