Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Merakla beklenen Samsung Galaxy S25 fiyatları ortaya çıktı Samsung Galaxy S25 serisinin lansman tarihine bir aydan daha az bir süre kaldı ve... View Post
2. kere geldi sebebini bilenler var mı? yenilikler nedir? View Post
Güncelleme geldi diyen var ama ortada Güncelleme gözükmüyor Kafalar karışık View Post
Herkese merhaba. Forumda OneUI 7 cihazıma ne zaman gelecek tarzında soruların sayısı arttı. Bu konuda durum şu, OneUI 7 şu an Beta 1 aşamasında test... View Post
One i 7 nezaman gelir istanbul goztepe civarına View Post
Arkadaşlar one u 7 neden yayinlanmiyordu yani illa s25 ultra cikmasimi lazim bu samsung harbiden kafadan 😆 betayi yayinliyor ama normal... View Post
Samsung'un yapay zekâ destekli yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. "Audio Eraser" isimli özellik, kullanıcıların bir videoda... View Post
Samsung Hindistan Desteği de şunu doğruladı: ( şunu eklemek lazım Beta 2 olarak yayınlanması bekleniyor !! )One UI 7 beta sürümü Galaxy S24 serisi... View Post
Yeni ONE UI 7 Testi görüldüZXL2 'den ZXL3'den yükseldi View Post
İyi günler arkadaşlar. Apple larda yeni getirilen assistive touch tuşunu Yurt dışı kaynaklı video çeken kişilerin videolarında Samsung s24 serisinde... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1016 | |
597 | |
597 | |
522 | |
432 |