Görünen köy kılavuz istemez. Samsung hala telefonlarına 4000 mah batarya koymaya devam etsin. S.26 seriside p performansı olarak çöp bir seri olacak... View Post
Görünen köy kılavuz istemez. Samsung hala telefonlarına 4000 mah batarya koymaya devam etsin. S.26 seriside p performansı olarak çöp bir seri olacak... View Post
TAM BIR YASINDA BENIM OGLUM Hiç bir yerinde çizik yok iyi baktım umarım bir 2 sene daha gider ama baya ağır kullandım View Post
Telefonla arabada video çekmek istiyorum ama çok genlik ve karanlık. Iphone da daha net ve aydınlık ki ıphone 13. Yanlış ayarda mı çekiyorum? 60fps ve... View Post
S24fe Cihazımda kablosuz bağlantı konusunda sorunlar yaşıyorum. Bazen bağlantı aniden kopuyor ve ağa bağlanmamak için direniyor kendiliğinden kapanıp... View Post
Miraç Kandilimiz mübarek olsun Samsung Ailesi 🙏 View Post
Arkadaşlar telefonu suya düşürmedim etmedim ama bugün farkettim çember içine aldığım yerde ekran içinde leke gibi bir şey var. Defalarca temizledim... View Post
Sadece Bendemi var genel olarak Böylemi Insta ya geniş açılı video atıyorum - video normal açılı gidiyor , bilgisi olan varmı View Post
silikon uçlu degilmi buds 3 kulaktan dusme sorununu yasamak istemiyorum View Post
One ui 8.5 nasıl yüklerim View Post
Artık fazla ay resimi yok ..millet bıktı 🤣 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1793 | |
| 1570 | |
| 508 | |
| 406 | |
| 394 |