Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Şarj 15 e geldiğinde kendiliğinden bi çıtkama sesiyle kapandı açtım ama şuan sorun yok ilerisi için sorunmu bilemiyorum View Post
One uı 8 bucuk gel artık🤕🤕 View Post
Son güncellemeden sonra telefonun içine ettiler şarj dayanmıyor hacı View Post
Çözümü Nedir View Post
Arkadaslar telefonla görüşürken birden ekran bakmam gerek mesela kulağımdan teli çektiğim zaman coğu zaman ekran uyanmıyor acılmıyor bir tusa bastımı... View Post
S24fe cihazım normalde akıcı olmasına rağmen son güncellemeden sonra sağa sola aşşağı yukarı kaydırırken ekran yenileme hızı çok düşüyor ve ekran... View Post
Fotoğrafta sağ üst köşedeki sembollerin en solundaki işaret nedir? Daha önce yoktu. View Post
Oneui8 guncelledim, telefonun pilini akşam yatarken 85-90 bırakıyorum. Sabah bir uyanıyorum şarj 50 ye düşmüş. S25 kullanan arkadaşıma da sordum bende... View Post
100 döngüdeyim. Pil ömrü azalması gerekirken artıyor herhalde 😂😂 ui8 iyi geldi, 1 gün de kapalı kalmış cihaz. Full wifi Düşük... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1537 | |
| 1536 | |
| 736 | |
| 576 | |
| 562 |
| User | Count |
|---|---|
| 20 | |
| 12 | |
| 9 | |