Günaydın arkadaşlar. S22 telefonuma android oneui6 yükledim. Öncelikle şunu belirteyim ben android 13 den çok memnumdum. Yeni sürümü yüklememin sebebi... View Post
Günaydın arkadaşlar. S22 telefonuma android oneui6 yükledim. Öncelikle şunu belirteyim ben android 13 den çok memnumdum. Yeni sürümü yüklememin sebebi... View Post
Hep s22 şikayet ediyor. Biraz da biz etmeyelim mi ya artık? Bu güncelleme ne zaman? View Post
Her testi iki defa tekrarladım Tamamen ayni şartlarda test gerceklestirdim Her testen sonra cihazın biraz soğumasını... View Post
Canlı ekran modu ve doğal mod arasında ekran süresini etkileme oranı nedir View Post
Arkadaşlar s20fe exynos kullanıyorum bugün pil değiştirdim deji aldım taktım elimde samsungun orjinal şarz aleti yok mecburen xiaominin 22.5W değerine... View Post
S22U da renk paletini değiştirmek istediğimde önce ana temaya değiştiriyor sonra renk paletini değiştirmek gerekiyor. Bunun başka bir yolu var mıdır?... View Post
Aldığım ekran görüntülerini uygulamaya göre ayrı şekilde klasörleyebilecek bir özellik mevcut mu? View Post
Kendimi bildim bileli bixby var ve kaç yıl geçmesine rağmen Türkçe getirmediler gitiler artık getirin dinozor devrinden beridir bekliyoruz View Post
S24 Ultra turkiyede ne kadar olur 8/256 s23u değişimde versem ne kadara gelir View Post
Telefonumdan bir anda 7000 tane WhatsApp fotoğrafı silindi nasıl olmuş olabilir yardımcı olur musunuz View Post
User | Likes Count |
---|---|
396 | |
379 | |
183 | |
170 | |
156 |
User | Count |
---|---|
41 | |
40 | |
38 | |