Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Güncellemeyi durduracak kadar önemli bir durum oldu da neden hala yeni güvenlik güncellemesi gelmedi ? Neden Güncellemenin duruşmasına sebep olan... View Post
Arkadaşlar herşey hazır ama S24 düz model sonwload moduna giremedim. İlk defa yaptığım bişey değil ama bu cihazda ilk defa yapıyorum. Her kombinasyonu... View Post
S23, biliyorum pil sağlığı %93 ama ekran süresim 4.30 saati aşmıyor bu makinede View Post
Guncelleme ile birlikte selfie lerim soluk ve cansizligi giderildi mi biliyor musunuz rger olmadiysa s22 ime geri gececegim de View Post
Geçen Günlerde Kadıköyde Bir Nano Ekran Koruyucu Taktırdım Ve Bir Baktım Ne Göreyim Saçma Bir Şekilde Telefonun Klavyesi Nano Koruyucu Sayesinde Bos... View Post
Samsung S22 Veya Diğer S Serilerinde Telefonun Sesinden Memnun Olmayan Varsa Bu Gönderinin Altına Yazarsanız Detaylıca 4 Aşamalı Ses Ayarı Yaptım... View Post
One ui 7 yüklemek istiyorum, herşey hazır orijinal sürüm, odin tamam ama download moduna geçemedim bir türlü. Bilen birisi bunu sıfırdan anlatabilir... View Post
Video çekerken her modda kasma donma oluyor sağa sola döndürürken donmalar oluyor cihazı sıfır aldım bunun bir ayarı var mı cihaz mı arızalı? View Post
S21 Ultra kullanıyorum Son 1 ayda "Galaxy Store, Galaxy Muzik, Samsung members, Samsung internet" Gibi uygulamaların güncellemeler ile ikonu... View Post
Saat, kulaklık, stand ve telefon ekosistemi kurmamış olsaydım 20'ye 30'a 24 ultrayı verip iphone alırım. Getirdikleri nokta bu. Bir firma bu... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1417 | |
1293 | |
1260 | |
1039 | |
1017 |
User | Count |
---|---|
43 | |
37 | |
32 | |