Quick share one ui 8.5 güncellemesi ile birlikte airdrop destekler hale geldi diye birsürü video gördüm. Çoğu s25fe kullanıcısınada gelmiş. Cihazı 14... View Post
Quick share one ui 8.5 güncellemesi ile birlikte airdrop destekler hale geldi diye birsürü video gördüm. Çoğu s25fe kullanıcısınada gelmiş. Cihazı 14... View Post
burda her amaçla bilgi paylaşıyoruz iyiysiyle kötuyse lafı uzatmadan s22 batarya sorunu dile getirdim s22 icin olumsuz yorumlar yaptigim icin hakaret... View Post
Sevgili Samsung Members Üyeleri Bu İmza Kampanyama Herkesin Hepinizin Katılımını Bekliyorum Sesimizi Duyuralım Samsung'a Karşı Ne Kadar İnatçı... View Post
Bu spotify ın yeni logosu geldi geçti ama benimki hiç değişmesi sadece ios laramı geldi bu özellik View Post
One UI 9 Samsung Browser v30.0.2.45, tüm çubuklarda gerçek zamanlı bulanıklaştırma ekledi. Artık 3-nokta menüsünde seçenekleri yeniden sıralayabilir,... View Post
1.adım Galaxy storedan indirilip güncellemeler vs hep ordan yapılacak. 2.adım Çevrimdışı Video özelliğini kapatın ve önbelliğini temizleyin... View Post
Now barda birden fazla işlem oluşturduğumda örreniğin youtube music ve google spor now barda açık olduğunda tıklayınca now bar çok hafif kasarak... View Post
Merhaba arkadaşlar ses açarken veya kısarken ses barında (-) eksi işareti beliriyor bunun çözümü var mı? View Post
Eger birsey yok derlerse tuketici haklarına gitcem oyun bile oyunamadım daha sımdiden boyleyse rezalat samsung View Post
Arkadaşlar S10 plus orjinal batarya nerden bulabilirim Sitelerde satan varmıdır yoksa yetkili servise öpülecez mi ? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 929 | |
| 879 | |
| 816 | |
| 783 | |
| 728 |
| User | Count |
|---|---|
| 34 | |
| 24 | |
| 20 | |