Hepinize merhaba değerli Members üyeleri👋Samsung'un S26 serisi ile getirdiği Horizontal Lock yani Super Steady Video özelliğinin nasıl... View Post
Hepinize merhaba değerli Members üyeleri👋Samsung'un S26 serisi ile getirdiği Horizontal Lock yani Super Steady Video özelliğinin nasıl... View Post
AF + AE algoritması bugu yüzünden ön kamera ve arka kamera ışık alınca aniden karartı geliyor bug olmuş yeni pach düzeltmesi lazım çok can sıkıcı... View Post
12.06 2024 tarihinde aldığım s24 üç defa ekran arızası yaptı değişim yada ücret talebin bulundum sonuç onarım yaparız dediler. **bleep** sonra Samsung... View Post
Wpden arkadaşlara attığım fotoğraflar galeriye geliyor ama sadece benim attıklarım galeriye geliyor bana atılanlar değil medyayı galeride görüntüle... View Post
Sanslı gunundeyim sanırım aldığımdan bu yana bu kadar uzun süre gitmedi. Düzenleme: gece 30 40dk kullandım yeni aklıma geldı View Post
Arkadaşlar selamlae. 4 aylık cihaz. Tertemiz yanında kılıf ekran korucusu da veriyorum. 50 bine koydum. Daha ne kadara düşeyim ? Kaç günden beri... View Post
Sd 865 Wonderland modülünü kullanıyorum ama GPU'yu zorlar. View Post
Cihaz yaklaşık 35 günlük. Sadece mobil veri açık, konum açık, Bluetooth açık, ekran 2K, %30 dan sonra güç tasarrufu modu açık View Post
Ben çok beğendim. telefonu her haliyle sadece on senelik apple kullanıcısı olarak biraz ara yüzde yabancılık çektim zorlandım. ama gerçekten premium... View Post
Gençler tabletim 144hz yenileme hızına sahip bu ayari en yükseğe yani 144hz aldığımda 120hz veriyo 144hz vermiyo neden bilen varmı 144hz ayranına... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1497 | |
| 1034 | |
| 816 | |
| 812 | |
| 776 |
| User | Count |
|---|---|
| 37 | |
| 25 | |
| 23 | |