Ekran kilitli ken, mobil İnternet fener gibi acmak ıstediğimde kilit acip ole mobil acıyorum ayarı vardı bilen dıye bilir mi , birde hava durumu gelen... View Post
Ekran kilitli ken, mobil İnternet fener gibi acmak ıstediğimde kilit acip ole mobil acıyorum ayarı vardı bilen dıye bilir mi , birde hava durumu gelen... View Post
Now bar google sporda çalışıyor mu bende mi bir sorun var View Post
Burdan hıc alışveriş yapmadım nedense guvenlı gelmiyor guvenlımı bılen varmı View Post
Telefonla konuşurken internet açık olduğu halde kapalı gözüküyor ve hiçbir şey açılmıyor neden View Post
Yaklaşık 1 hafta önce telefonumu düşürdüm ve sonrasında tamire götürdüm. Bu gün de orjinal servisden eğer doğruysa tabi telefonu teslim aldım. Ancak... View Post
Telefonuma bilgisayar yardımıyla hızlandırma yapabilirmiyim yada yararlı şeyler View Post
Play store ile uygulamayı yükleyin sonra güvenli klasör ile 2. Klonunu yükleyin.. 3. Olarak Play storeden Island uygulamsi ile iş profilini... View Post
Samsung kullanıcıları olarak cihazlarımızın sınırlarını zorlamayı ve oyun performansını en üst düzeyde tutmayı seviyoruz. Özellikle yeni nesil S... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 555 | |
| 454 | |
| 375 | |
| 356 | |
| 339 |