S23 telefonumdaki ekran kapalıyken şarjın kendi kendine bitmesi sorununu samsung yetkilileri doğruladı ve benden tekrar bir test sonucu göndermemi... View Post
S23 telefonumdaki ekran kapalıyken şarjın kendi kendine bitmesi sorununu samsung yetkilileri doğruladı ve benden tekrar bir test sonucu göndermemi... View Post
✅ Temel Özellik & Teknik Donanım TahminleriEkran & Tasarım: 6.9 inç QHD OLED ekran bekleniyor; panel kodu “M3". Cihaz, selefinden biraz... View Post
Arkadaşlar cihaz max 25W hızlı şarj destekliyor. Fakat şarj kaç olursa olsun. Her zaman 4V ile max 5A civarında şarj oluyor. 25W hiç görmedim. Neden... View Post
S21 Fe pil performansı ayrı zamanlarda. View Post
S25 ultra kısık parlaklıkta ekran yakından bakınca karıncalanıyor sebebi nedir üzdü bu s23 ultra ekranı daha iyiydi View Post
Samsung bu hava durumu widget leri çoğaltmalı mesela bu resimde neden tarih yok hadi ekran üst kısmında saat var bari buraya tarih saat hatalık... View Post
Son zamanlarda now bar da maç bildirimleri çıkmıyor. Sizde de öyle mi View Post
Eylül güncellemesinde hiçbi sorunum yokken kasım güncellemesine geçtikten sonra herşeyde kasma donma yaşanmays başladı View Post
Sizce kaç yıl kullanılır View Post
%130-150 ses yüksekliğinde müzik dinliyorum şarjı acayip şekilde çok hızlı gidiyor, sizdede böyle mi? çalışırken müzik dinlemeyi seviyorum ama... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 24 | |
| 16 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1518 | |
| 872 | |
| 638 | |