Bunu söylemeyi unuttum. Geçen görüntülü görüşme yaparken farkettim. Ahanda buranın sayısı artmış. Sadece beni göster yoktu. Onu açınca arkaplan... View Post
Bunu söylemeyi unuttum. Geçen görüntülü görüşme yaparken farkettim. Ahanda buranın sayısı artmış. Sadece beni göster yoktu. Onu açınca arkaplan... View Post
3 yıla yakındır s23 kulkanmaktayım ve şarjı yetmemeye başladı. Bugün servisle uzaktan bağlantı kurarak döngü ve batarya sağlığını sorguladığımızda... View Post
S24 Serisi İçin Bu Ay Olan Güvenlik Güncellemesini Alan Varmı S25 Serisine Gelmiş Çeşitli Buglar Ve Hatalarından Düzeleceğini Umuyorum Boyutuna... View Post
Selamlar sokete zarar vermeden temizlemem lazım nasıl yaparım nedense çabuk doldu eski cihazım o kadar toz toprak yerlerde çalışmama rağmen hem... View Post
Samsung s25 ultra now nudge gelecekmi gelsin View Post
510 döngüden sonra pil sağlığım %98 düştü. S25 plus telefonum View Post
Başlıkta da gördüğünüz gibi dostlar, her bildirim geldiğinde yani telefon titrediğinde titreşim motorundan "dızzzt" diye ses geliyor. Ne... View Post
Telefonun güncellemesi kesildi diye biliyorum ancak a35 gibi bunu alt segmenti denne telefonlar güncelleme alıcak buna karşı s21 fe kullanan... View Post
Telefonumda tavsiye ettiğiniz wipe cache partition işlemini yapmak istedim ama açılan menude sadece 3 tane seçenek var. Ne yapmam gerekli View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1299 | |
| 646 | |
| 640 | |
| 494 | |
| 464 |
| User | Count |
|---|---|
| 34 | |
| 30 | |
| 12 | |