S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Gözünüz aydin 381 mb View Post
2021 yılında kalitesine güvenerek almış olduğum s20+ telefonumda 3 sene sonra aniden yeşil bir çizgi belirdi. Araştırdığımda kronik bir problem... View Post
Tam güncelleme ne zaman olucak ? View Post
Bence artık çok yaklaştı uygulamalar galaxy store de yayınlanmaya başladı View Post
Arkadaşlar önceden adaptif parlaklikta yarim bar da bile gayet yetiyordu parlaklık. Şuan en sona alıyorum yine karanlık telefon neden böyle? View Post
Samsung'un XR gözlüğünü ne zaman duyurulacağına dair bilgiler geldi. Cihaz, çok yakında bizlerle buluşabilir. Apple’ın Vision Pro’yu... View Post
Birşeyler üretilirken Türkçe'siz üretmeyin ve sonradan eklemeyin !! View Post
HyperOs ikinci telefonu olup kullanan var mı merak ettiğim yazılım güzel çalışıyor mu View Post
Galeriye eklediğim isimlere artık fotoğraflarını bulup o isme eklemiyor. View Post
Samsung hala güncelleme veremedi ne beceriksiz marka yazılım yapamazlar Samsung bu kafayla giderse çok müşteri kaybeder View Post
User | Likes Count |
---|---|
651 | |
451 | |
441 | |
407 |