S10e kullanıyorum cihaz ısındığı zaman klavyede yazı yazarken tekleme tükleme algılamama gibi sorunlar çıkarıyor durduk yere oldu ekran değişimi... View Post
S10e kullanıyorum cihaz ısındığı zaman klavyede yazı yazarken tekleme tükleme algılamama gibi sorunlar çıkarıyor durduk yere oldu ekran değişimi... View Post
Selamlar video geliştirici modunu sürekli olarak açık halde kullanmak istiyorum cihaz s10e ve android 10 one ui 2.5 kullanıyorum. Bu modu açmak... View Post
Merhabalar, Telefonum sarjdayken ve gun icinde kullanırken kendiliginden ısınmaya başlıyor. Bunun biz çözümü var mıdır? Telefon s22+. Boyle... View Post
Merhaba samsung s23 cihazımda güvenlik klasörünü kurdum yedek şifre oluşturmadım sadece DESEN Kullandım ve deseni hatırlamıyorum şifremi unuttum gibi... View Post
Samsung'un kompakt amiral gemisi telefonu Galaxy S23 fiyat indirimi aldı. Galaxy S23 A101 fiyat indirimi ne kadar? Yazan: Mustafa... View Post
telefonda ap depolanması bölümünden samba ftp sunucularına bağlanıkabilmekte fakat açmama ve hatta pclerde bağlanmaya rağmen telefondan neden... View Post
S23 ultra kullanıyorum beyler rehberim siliniyor kendi kendine neden böyle oluyor bazı numaralar siliniyor hep View Post
Telefonum s21 ultra güvenli kılasörü kullanamiyorum herhangi bir foto taşımak istediğimde dışarı atıp böyle bir aorunla tekrar karşılaşırsanız müşteri... View Post
One ul 6.0 dan sonra samsung watch 6 falan da güncelleme gelecek mi watch şerlerinden de arayüz degişirmi arkadaşlar veya yakınlarda güncelleme alacak... View Post
Arkadaşlar gece karanlığında telefonu sağ koltukta bırakmışım. Arabaya otoparfümü sıkayım derken koltuğa sıkayım düşüncesi ile 2 fıs attım hepsi... View Post