Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
10 yıldır samsung kullaniyorum orantisiz is yapılıyor grand primedan bu yana şu sarj oransixligi devak ediyo 45w hızlı şarj 1saat 4 dk tm dolum... View Post
Arka kameradan ön kameraya geçerken bir donma oluyor aynı sorun 12megapixel den 50megapixel e gecerkende oluyor 1 hafta oncesine kadar boyle bir sorun... View Post
Bu gidişle samsung kullanmayacam gbi View Post
Telefonumda ilk olarak zoom özelliğinde bir gariplik var 100x zoomu videolarda baya fazlayken ve kamerası çok net çekerken bende zoom yapınca netlik... View Post
S23 ultra oneui 7 dex mod acikken circle to search gibi özellikler kullanilamiyo View Post
2 ay önce aldığım telefonumun ekran çerçevesinde aşağıdakş fotoğraflardaki şekilde leke benzeri şeyler var sadece sağ veve sol tarafta.... View Post
Cihazı çok aktif kullanıyorum hiç dinlenmiyor neredeyse Ocak ayında aldım 225 deviri var 20 ile 80 hiç etmedim şarjda oynuyorum bu kadar dayandı... View Post
Samsung s 21 fe de video ve kamera ayarlarında 4k yada megapiksel seçenekleri yok benmi bulamıyorum View Post
cihazım s24u members'ın ana sayfasında görmem gerekiyormuş beta programını ama her yerini kurcaladım uygulamanın bulamadım bilgisi olan var mk View Post
Arkadaşlar s24 ultra kullanıcısıyım orjinal hızlı sarj aletimin ucuyla hafif oynama olunca sarjı kesiyor başka bir orjinal usb kablo ilede denedim... View Post
User | Likes Count |
---|---|
602 | |
513 | |
454 | |
434 | |
406 |
User | Count |
---|---|
39 | |
31 | |
26 | |