Arkadaşlar, S24+'tan ekran koruyucuyu çıkarttım. Aşırı kalitesizdi, dokunmatiğini %25 falan kısıtlıyordu. Neyse işte, A32 telefonum vardı... View Post
Arkadaşlar, S24+'tan ekran koruyucuyu çıkarttım. Aşırı kalitesizdi, dokunmatiğini %25 falan kısıtlıyordu. Neyse işte, A32 telefonum vardı... View Post
😶🌫️ View Post
İphone dan aktarılan live fotoğraflarin bazıları aynalanmış şekilde yada hiç oynatılmıyor bunun icin bir çözümü olan yada daha önce başına gelen... View Post
Daha önce bunun gibi bir ürün kullanan oldu mu? Kalemim ekrani doğru düzgün okumuyor uc kısmı çok zedelenmiş. Ben de bu kalem uçlarını buldum... View Post
Kasım ayı güncelleme ne zaman dağıtılacak acaba ekimde kaldık View Post
Merhaba arkadaşlar, telefonumu gün içinde yoğun şekilde kullanıyorum. Ama pil sağlığımı da korumak istiyorum telefonu %80 e kadar değil de 90 a kadar... View Post
Arkadaşlar bu Samsung internet tarayıcısı one 8.5 birlikte piyasaya sürülecek galiba ben APK olarak indirdim şimdiden anasayfa nasıl olmuş sizce... View Post
200 Döngüye 8 Eylül 2025'te ulaştım, 300 Döngüye 3 Aralık 2025'te ulaşmış oldum. Arada sanırım yaklaşık 86~ gün var. Bakalım 400... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 24 | |
| 16 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1516 | |
| 931 | |
| 629 | |