İyi günler arkadaşlar bayadır yoktum buralarda 😀 nasılsınız öncelikle? S26 kullanıcılarından bilgi almak istiyorum. Eşime hediye olarak S26... View Post
İyi günler arkadaşlar bayadır yoktum buralarda 😀 nasılsınız öncelikle? S26 kullanıcılarından bilgi almak istiyorum. Eşime hediye olarak S26... View Post
Samsung f serısı honor tek haneli olanlar ornegın honor 500 pro vıvo x200 pro mını oneplus yada google pıxel neden yoklar cıdden kompakt telefon... View Post
Bütün markalar arayüzlerini animasyonla doldururken samsung yılda bir kere animasyon getirdigi için ne kadar güzel gözüksede genele vurunca koca... View Post
Cogu markada dalga seklinde falan geliyor kapatma tuşuna basılı tutunca dalga seklinde ve guzeş mor bır renge sahıp gelırmı sızce bu cok guzel oluyor... View Post
Son gelen güncellemeden sonra 70% şarj anında bitiyor telefon kapanıyor.. s24 cihaz Bu sorunu yaşayan var mı? View Post
Medya kısmını yatay değilde dikey yapabiliyor muyuz? View Post
Günaydın son 3, 4 ay telefonun şarjı çok çabuk bitiyor. Servise göndersem Garanti kapsamında bataryası ücretsiz değiştirilir mi? View Post
Arkadaşlar merhabalar S24 fe ve S25 fe cihazlarinin kasa ve boyut olarak bire bir ayni oldugunu görüyorum Kılıfları birbirine uyuyormu acaba deneyen... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1299 | |
| 1139 | |
| 925 | |
| 816 | |
| 694 |
| User | Count |
|---|---|
| 40 | |
| 31 | |
| 21 | |