Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Merhaba arkadaşlar Samsung tablet kalemi S Pen için kalem ucu garanti kapsamında ücretsiz değiştirildi Ekstradan bir uç da hediye edildi garanti... View Post
S25 ultramda hindistan csc yüklü ve indistana AYF6 güncellemesi geldi yani temmuz güncellemesi.fakan yeni güncelleme benim cihazımda görünmüyor.güncel... View Post
8 elite ne kadar güçlü olduğunu anlamayanlar şu resme bir baksın :) View Post
Neden bazen böyle şeffafken bazende blurlu? (Yeniden başlattıktan sonra sebepsiz yere blur geldi) View Post
S24 fe yi %80e kadar şarj ediyorum ama çabuk bitiyor acaba bununla mı alakalı %100 mi almalıyım tekrardan? View Post
köydeyim internet sadece telefonu kapatıp açtığımda 1 dakika 4.5g oluyor birde ayarlardan sim kartı kapatıp tekrar açtığımda onun dışında çok nadir... View Post
Telefonu aldığımdan beri bataryası hızlı bitiyor eşimde de A55 var onda bile gün sonu 30 civarıyken benimki şarjda oluyor bu sorunu çeken var mı ve... View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
17 | |
16 | |
16 | |
14 |